Montaj apometre

Montaj apometre – Montaj apometre Bucuresti

apometre de vanzare
Livram din stoc apometre si contoare de bransament (apometre speciale de dimensiuni mari) Zenner, Polaris, Woltman sau BMeters. Asiguram suplimentar montajul apometrelor. Livrarea apometrelor se poate face atat de la sediul nostru din Bucuresti cat si prin curierat rapid. Va prezentam cateva dintre cele mai folosite modele:

apometre-de-vanzare-bucuresti

apometre APOMETRE DE APARTAMENT (apometre apa rece si apometre apa calda) – dimensiune uzuala DN15 (vezi oferta)

apometre APOMETRE DE BRANSAMENT (Contoare de bransament – pentru vile, subsoluri de blocuri) – dimensiuni DN20 – DN200 (vezi oferta)

apometre CONTOARE CU CITIRE LA DISTANTA (contoare cu telecitire) (vezi oferta)

Important: toate apometrele comercializate sunt insotite de buletin de verificare metrologica si certificat de garantie. Garantia este de 24 luni de la data vanzarii sau montajului. In cazul in care montajul este realizat de catre compania noastra se elibereaza in plus si un proces verbal de montare si sigilare.

Important: apometrele care nu au verificare metrologica efectuata sau cele care au sigiliul rupt inregistreaza consumuri eronate. Astfel dumneavoastra ca beneficiar al acestor “improvizatii” puteti fi oricand amendat. De obicei verificarea metrologica a apometrelor dureaza in medie 20 de minute, iar in urma acestei verificari se constata daca acesta functioneaza corect.

Livrarea apometrelor comercializate de website-ul nostru se realizeaza atat de la sediu cat si prin curier rapid. Expedierea apometrelor se face in intreaga tara. Pentru informatii detaliate va rugam sa ne contactati.