Montaj apometre

Montaj apometre – Montaj apometre Bucuresti

apometre bucuresti
Compania noastra va ofera servicii diversificate din categoria instalatiilor sanitare. Acestea includ: realizarea bransamentelor la reteaua publica de apa sau la coloanele de bloc, inlocuiri elemente defecte (robineti, racorduri, baterii), curatarea si depanarea acestora, montajul apometrelor, desfundarea coloanelor de scurgere sau remedierea unor defectiuni complexe. Detinem autorizatie BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala), oferim toata documentatia necesara precum si garantia aparatelor.

Website-ul apometre.org.ro este destinat contoarelor de apa dar si instalatiilor adiacente acestora. Activitatea noastra se compune din:

apometre Comercializarea apometrelor – livram din stoc intreaga gama de apometre destinate atat mediului rezidential (case, apaartamente, apometre pentru subsolul blocurilor) cat si celui industrial (apometre coloane, apometre pentru debite mari de apa). Asiguram livrarea acestora in Bucuresti sau oriunde in tara, garantie si instructiuni de montaj.

apometre Montajul apometrelor – asiguram montaj profesional pentru toate tipurile de apometre. Realizam adaptarea noilor apometre la instalatiile deja existente (prin intermediul mufelor, racordurilor sau redesenarilor instalatiei deja existente). Prin asigurarea montajului de catre echipa noastra aveti garantia unei lucrari calitative dar si autorizate.

apometre Verificari apometre – daca aveti dubii cu privire la corectitudinea masuratorilor efectuate de apometrul dumneavoastra va rugam sa ne contactati! Asiguram verificarea apometrelor deja existente cu aparatura proprie. Astfel dumneavoastra veti plati doar ce consumati si nimic in plus!

apometre Sigilari apometre – daca un apometru are sigiliul rupt sau deteriorat sunteti oricand pasibil de amenda (in cazul unui control, sau in cazul unei inspectii a administratorului de bloc). Ruperea unui sigiliu inseamna fraudarea acestuia si inregistrarea unui consum de apa eronat. Compania noastra asigura verificarea apometrului “cu probleme” precum si sigilarea acestuia. Astfel dumneavoastra puteti scapa de o grija in plus.

apometre Reparatii instalatii sanitare – o baterie defecta, un robinet ce se “invarte in gol”, o instalatie veche, scurgeri de apa… Toate acestea conduc la o posibila avarie. O avarie costisitoare atat pentru dumneavoastra cat si pentru vecini. Va oferim reparatia capitala a instalatiilor sanitare din locuinta dumneavoastra. Iar timp de zeci de ani veti sta fara griji.

Acestea sunt elementele activitatii noastre. Daca sunteti in cautarea unui apometru de calitate sau a unui instalator serios contactati echipa noastra. Va vom oferi un pret decent raportat la o lucrare de calitate.

Speram intr-o viitoare colaborare.

Echipa SC Next Technology SRL