Montaj apometre

Montaj apometre – Montaj apometre Bucuresti

reparatii instalatii sanitare
Echipa noastra asigura reparatii diverse ale instalatiilor sanitare din apartamente, case, subsoluri de bloc sau din domeniul industrial. O instalatie sanitara defecta atrage dupa sine inundarea locuintei dumneavoastra sau mai grav si a vecinilor sau spatiilor anexe. Montajul gresit al echipamentelor (mentionam aici baterii sau racorduri), ruginirea si blocarea robinetilor (sau mai rau deteriorarea acestora in timpul manevrarii) precum si calitatea slaba a lucrarilor va face o gaura adanca in buzunarul dumneavoastra. Este indicat sa inlocuiesti la timp o instalatie decat sa astepti deteriorarea completa a acesteia!

apometre Enumeram mai jos cateva lucrari efectuate in cadrul activitatii noastre curente:

1. Inlocuirea bateriei de la chiuveta – in mod normal durata de viata a unei astfel de baterii este de maxim 5 ani. Dupa aceasta perioada parghia interna devine din ce in ce mai greu de manevrat iar garniturile se uzeaza. Efectul imediat este dat de pierderea de apa, pierdere ce se repercuteaza in buzunarul dumneavoastra.

2. Inlocuirea robinetilor de coloana – majoritatea robinetilor sunt de tip “robineti cu bila”. Daca nu sunt manevrati macar o data pe luna acestia se blocheaza.

3. Inlocuirea racordurilor flexibile – acestea au o durata de viata limitata iar cauciucul intern devine casant. Se pot produce fisuri sau chiar accidente si inundatii.

4. Refacerea instalatiei – inlocuirea pexalului cu PPR sau cupru – in timp pexalul “imbatraneste” si trebuie inlocuit cu materiale mai noi de tipul polipropilenei sau cuprului.

5. Desfundari tevi de scurgere

6. Reparatii si modificari coloane de apa din subsolul blocurilor

De retinut: in cazul unor avarii la instalatii precum si la inundatiile provenite de la apa de conducta firmele de asigurari nu acorda despagubiri daca montajele au fost efectuate de firme fara autorizatie.

De retinut: compania noastra este autorizata sa desfasoare operatiuni de reparatii instalatii sanitare. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.