Montaj apometre

Montaj apometre – Montaj apometre Bucuresti

sigilari apometre
Sigilarea unui apometru consta in securizarea acestuia cu o sarma si un plumb stantat. Practic prin sigilare se certifica faptul ca montajul apometrului este realizat corect, de catre o firma autorizata si ca acesta functioneaza in conditii optime. Totusi sigiliul unui apometru nu certifica faptul ca acesta functioneaza corect dupa expirarea perioadei de verificare metrologica. De obicei sigiliul se pune dupa o verificare a contorului.

In multe cazuri s-a constatat ca ruperea sigiliului s-a facut accidental (prin reparatii aduse instalatiei sau lovirea acestuia) sau voit (in cazul fraudarii consumului de apa). Va reamintim ca un contor ce nu are sigiliu este catalogat ca un contor defect sau eronat.

Echipa noastra este autorizata de catre BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala) sa verifice si sa sigileze apometre atat de apa rece cat si cele de apa calda. Dumneavoastra veti primi un certificat ce atesta integritatea ansamblului “furnizor – contor – beneficiar”.

Va recomandam efectuarea unui verificari metrologice a apometrului, si nu doar sigilarea contorului de apa. Astfel dumneavoastra aveti ocazia sa platiti exact cat consumati si totodata sa aveti si un act doveditor pentru buna functionare a contorului.

Timpul de lucru necesar sigilarii unui apometru este de cca 15 minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram calitate executiei, garantie si preturi accesibile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.