Montaj apometre

Montaj apometre – Montaj apometre Bucuresti

verificari apometre
Verificarea unui apometru consta in scoaterea acestuia si conectarea lui la un aparat etalon. Verificarea apometrelor are rolul de a corela abaterile de masurare ale acestuia cu limitele admise de catre documentul metrologic legal. Verificarea apometrelor se face dupa expirarea certificatului metrologic sau daca se constata inregistrari gresite ale acestuia. Nu in toate cazurile apometrele trebuie schimbate, de accea echipa noastra este in masura sa decida daca este sau nu necesara inlocuirea aparatului.

Verificarea metrologica a unui apometru este o obligatie a fiecarui proprietar de apartament. Noul certificat obtinut va fi prezentat administratorului blocului sau furnizorului de apa curenta pentru certificarea inregistrarii corecte a consumului. Compania noastra este certificata de catre BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala) pentru a executa operatii de verificare a apometrelor de apartamente, case, sau a contoarelor de bransament.

apometre  Vom prezenta mai jos cateva repere ale activitatii de verificare pentru apometrele de apa rece sau apa calda (dupa caz):

1. In urma solicitatii dumneavoastra ne deplasam la locatie pentru a identifica problemele aparute sau pentru a efectua verificarea metrologica.

2. Apometrele se decupleaza montandu-se provizoriu apometre temporare sau dop (dupa caz).

3. Trecem la verificarea apometrului prin conectarea la un aparat-etalon urmand sa acordam calificativul ADMIS sau RESPINS.

4. In cazul in care apometrul nu inregistreaza corect acesta va trebui inlocuit cu unul nou; in cazul in care apometrul este in parametrii normali de functionare se va monta la loc iar perioada de functionare va fi suplimentata cu 48 de luni (in cazul apometrelor de apa calda) si cu 60 de luni (in cazul celor de apa rece) – dupa caz.

5. Montajul se va sigila iar dumneavoastra veti primi documentatia necesara validarii functionarii contorului de apa.

Timpul de lucru necesar verificarii unui apometru este de cca 30 minute. In functie de complexitatea lucrarii timpul de lucru poate varia. Asiguram calitate executiei, garantie si preturi accesibile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.